Zásady ochrany osobních údajů

Na této stránce můžete najít informace o tom, jak pracujeme a nakládáme s vašimi osobními údaji.

1. Cookies

Cookies jsou využívány drtivou většinou webů. Jedná se o krátké textové soubory vytvářené webovým serverem a ukládané v počítači prostřednictvím prohlížeče. Když se později vrátíte na stejný web, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět a server tak získá všechny informace, které si u vás předtím uložil. Slouží nám především k tomu, aby usnadnili personalizaci webu.

1.1 Zakázání nebo odstranění cookies

Cookies můžete kdykoliv vypnout, nebo dokonce odstranit. Učinit tak musíte v administraci vašeho webového prohlížeče.

2. Ochrana soukromí a vaše data

2.1 Právní předpisy

Tuto webovou stránku jsme navrhli tak, aby splňovala následující národní a mezinárodní právní předpisy týkající se ochrany dat a soukromí uživatelů:

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Pokud si nejste jisti, zda je tento web v souladu s těmito zákony, můžete nám napsat na email, který najdete v naší kontaktní stránce.

2.2 Vaše data

Veškeré vaše údaje využíváme pouze k nutným funkcím. Náš web tak někdy může uložit vaše data. Pojďme se podívat, o jaké data se jedná.

2.2.1 Komentáře

Pokud se rozhodnete přidat komentář k článku na našem webu, budou informace jako jméno a emailová adresa, jenž jste zadali u komentáře, ukládány v databázi tohoto webu společně s IP adresou, časem a datem, kdy jste komentář zadali. Tyto informace se používají pouze k identifikaci vás jako přispěvatele komentáře. Nejsou předávány žádnému zpracovateli třetí strany. Pouze vaše jméno a datum a čas přidání komentáře se na webu zobrazí veřejně. Ačkoli pokud je váš email propojen s Gravatorovým účtem, objeví se také vaše Gravatorová fotka.

Váš komentář a osobní údaje s ním svázané zůstávají na webu do té doby než 1) vymažeme komentář nebo 2) vymažeme celý článek. Jestliže si přejete, aby byl váš komentář odstraněn, prosíme, napište nám skrze naši kontaktní stránku.

2.2.2 google Analytics

Ke sledování návštěv a jejich chování na webu používáme Google Analytics (GA), ostatně jako většina webů po celém světě. Data získané touto formou využíváme k určení počtu uživatelů, kteří web navštěvují, abychom mohli i nadále bezproblémově provozovat tento web. Bez informace o počtu návštěvníků například nevíme, jak výkonný server je třeba pro správný chod webu.

GA používá cookies. Detaily o tom, jak je používá najdete zde. Deaktivováním cookies ve vašem prohlížeči zabráníte činnosti GA a žádná data o vaší návštěvě sbírána nebudou.

3. Správce

Správcem osobních údajů na webu artster.cz je Hana Terberová, IČ 07840471, se sídlem Leoše Janáčka 473/3, Lipník nad Bečvou, 75131, dále jen “správce”. Správce určuje, jak budou osobní údaje zpracovávány, za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírá případné další zpracovatele, kteří mu se zpracováním budou pomáhat.

4. Závěrečná ustanovení

Správce má výhradní právo dokument “zásady ochrany osobních údajů” v případě potřeby měnit. Používáním webových stránek s dokumentem “zásady ochrany osobních údajů” souhlasíte.